A punt per al bany al Pou Clar, però abans…

La sobtada pujada de les temperatures d’aquesta setmana (el dimecres Ontinyent va assolir la temperatura màxima de la Comunitat Valenciana amb més de 37º) ha despertat les ganes de tornar a mirar cap al nostre paratge més refrescant i alhora emblemàtic. Així és, ens trobem de nou a les portes d’encetar la temporada d’estiu i el Pou Clar es presenta com el nostre recurs més preat, el que sempre està, encara que s’avance l’estiu meteorològic al calendari com tot apunta que passarà als pròxims dies.

Però abans d’iniciar un ús més freqüent i nombrós del Pou Clar, l’Associació d’Amics i Amigues del Pou Clar ha convocat una cita per a demà dissabte. L’associació vol donar la benvinguda a la temporada de bany, però abans ha plantejat una activitat de conservació del paratge, una neteja a fons a través dels diferents pous i voltants.

La convocatòria està fixada per a les 8.30 hores del matí i el punt d’encontre serà el Pou dels Cavalls (a la part baixa del Pou Clar). A més, després de la batuda de neteja es celebrarà un esmorzar.