Ontinyent estrena les últimes millores al trinquet

El trinquet del poliesportiu municipal d’Ontinyent estrenava aquest dimecres les últimes millores executades per la regidoria d’Esports durant la final del campionat autonòmic “Pilota a l’Escola” que reunia a 165 xics i xiques d’Educació Secundària Obligatòria de 15 centres educatius de València, Alacant i Castelló.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que “a causa de diversos episodis de forts vents, la instal·lació havia patit alguns danys que hem procedit a reparar, aprofitant per a millorar la protecció contra aquestes circumstàncies”. Així, l’Ajuntament ha invertit 13.000 euros en la substitució de diverses lones, dotant-se la instal·lació de 30 metres de panells protectors per impedir que l’aire les torne a fer malbé.

A més a més, s’ha actuat sobre diversos desperfectes en la part del frontó cobert adjacent al trinquet. Ferran Gandia explicava que “era una inversió necessària perquè aquesta és una instal·lació molt demandada per a partides tant professionals com d’àmbit educatiu, com va ser aquesta setmana el campionat de Pilota a l’Escola”.

La fase final de la competició de Pilota a l’Escola, impulsada per la Direcció General d’Esport de la Generalitat Valenciana, es va jugar a Ontinyent en la modalitat de raspall, acollint a xics i xiques dels centres educatius 

Fra Ignasi Barrachina d’Ibi, IES Serra d’Irta d’Alcalá de Xivert, IES La Foia d’Elx, IES La Canal de Navarrés, IES Doctor Lluís Simarro Lacabra de Xàtiva, IES Escultor En Francesc Badia de Foios, IES Enric Valor d’Orba, IES Pedreguer, IES Gilabert de Centelles de Nules, IES Consuelo Aranda d’Alberic, IES Càrcer, Colegio Hernández de Castelló, IES Les Foies de Benigànim, IES Vall de la Safor de Vilallonga i IES Molí del Sol de Mislata.

En la competició del Primer Cicle, el triomf va correspondre a l’equip de l’IES Doctor Lluís Simarro Lacabra 1 de Xàtiva, per davant de l’IES Vall de la Safor 3, subcampió. L’equip 4 saforenc es va fer amb el bronze.

Pel que fa a la competició del Segon Cicle, el títol va ser per a l’IES Les Foies ‘Campions’, de Benigànim. El subcampionat, també per al mateix centre, s’ho va emportar la formació Les Foies ‘ABCD’, mentre que el Col·legi Hernández de Castelló (Ribera Alta) s’adjudicà la tercera posició. Els premis van ser lliurats pel regidor d’Esports, Ferran Gandia, i Rodrigo Aranda, Tècnic de la conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.