Dulk prepara expedició a Alaska amb National Geographic

La prestigiosa revista National Geographic s’ha fixat en la trajectòria, l’estil i les inquietuds artístiques de l’ontinyentí Antonio Segura, Dulk. Tant que l’ha convidat a prendre part en una expedició internacional que el proper any, previsiblement al mes de maig, recorrerà Alaska i la Columbia britànica, a prop del pol àrtic.

L’artista ha reconegut que aquesta notícia suposa “l’honor de col·laborar. És un somni fet realitat, ja que atresore les seues publicacions i accions des de la meua infància”.

Dulk ja coneix la zona ja que la va visitar l’any passat a través d’una iniciativa organitzada per Natgeoexpeditions, cosa que li va permetre admirar l’impressionant paisatge i la diversa vida salvatge d’aquest territori. Aquesta experiència servirà com a bagatge perquè el proper any Dulk puga participar i explicar les seves vivències a la resta d’expedicionaris, fonamentalment com tota aquesta autenticitat de la natura es trasllada a l’àmbit artístic.

Tot i que encara, tal com reconeix, no té clar què podrà sorgir d’aquest nou repte, assumeix que, amb tota seguretat, servirà com a base per a alguna creativitat. “La meua idea és que tota aquesta experiència, posteriorment, acabe inspirant algun projecte personal”, apunta l’artista d’Ontinyent.