Una exposició a la Casa de la Cultura mostra el treball dels últims anys de l’artista internacional Dulk

La Casa de Cultura d’Ontinyent acull des d’aquest dijous una exposició dedicada al treball de l’artista ontinyentí Antonio Segura ‘Dulk’ als últims anys. La mostra organitzada per l’Ajuntament recull quadres originals, escultures, dibuixos preparatoris de murals i projeccions audiovisuals, que el mateix artista explicava a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i als regidors Àlex Borrell (Cultura) i Natàlia Enguix (Igualtat i Govern Obert).

Jorge Rodríguez destacava la trajectòria de Dulk, declarant la importància de “tombar eixa dita de què ningú és profeta a la seua terra i valorar el treball dels nostres artistes més internacionals com Dulk o Marcos Morau, gent de prestigi mundial que a més estima Ontinyent i als que agraïm el seu art. Algunes de les obres de Dulk que mostrem a la Casa de Cultura han estat exposades a Nova York, Miami o Amsterdam, i animem a la ciutadania a gaudir-la perquè paga molt la pena”, manifestava.

Àlex Borrell contava per la seua banda que “després d’haver pogut comptar amb Dulk la passada primavera amb la iniciativa d’art urbà MurArt, és il·lusionant poder conéixer més de prop la manera de produir d’aquest gran artista, a més amb una mostra que podrem gaudir fins al mes de desembre i que de segur gaudirà tant pel veïnat d’Ontinyent com de les localitats veïnes”.

Pel que fa al propi ‘Dulk’, Antonio Segura agraïa a l’alcalde i al regidor “la seua aposta per la Cultura, i per donar-me la possibilitat de mostrar a Ontinyent tot el treball d’estos anys, principalment des de 2016 fins ara. Estic molt agraït i orgullós de poder portar cultura i art al poble”. L’artista també tenia paraules d’agraïment per el seu equip de treball, encapçalat per Sara Sáez.

En total, l’exposició compta amb 4 obres originals, 5 escultures de xicotet i gran format, al voltant 30 dibuixos preparatoris de murals i diverses projeccions audiovisuals sobre diferents processos creatius de l’artista. A més a més, a la segona planta de la Casa de Cultura, es compta amb un apartat dedicat al disseny de la falla municipal de l’Ajuntament de València 2022, obra de l’artista ontinyentí.