Economy Cash inaugura un nou supermercat en l’avinguda de la Fira d’Albaida

Economy Cash ha inaugurat aquest divendres 22 de setembre un nou supermercat a Albaida que significa el segon a la comarca de la Vall d’Albaida, ja que Economy Cash ja compta amb un supermercat a Ontinyent.

El nou Economy Cash d’Albaida està situat en l’avinguda de la Fira, 17, té pàrquing per als clients i obri al públic de dilluns a dissabte de 9.00 h a 21.30 h. Amb un espai comercial de 1.100 metres quadrats, el nou supermercat incorporarà 22 llocs de treball.

Economy Cash d’Albaida destaca per les seues seccions de frescos. Carnisseria i Xarcuteria al tall i tradicional, Fruiteria i Verduleria de primera qualitat, Fleca i Brioixeria acabada de coure i Pescateria amb peix i marisc fresc. Els clients també podran adquirir productes d’alimentació, begudes, drogueria, perfumeria… un gran assortit per a fer una compra completa, amb l’opció de triar tan primeres marques com marques pròpies i amb els millors preus del mercat.

A la inauguració han assistit l’alcalde d’Albaida, Alejandro Quilis, acompanyat del primer tinent alcalde, David Palací, i del regidor de Cultura i Festes, Josep Manuel Juan, tots ells han destacat la importància de l’arribada d’Economy Cash a Albaida i han animat als veïns a dur a terme les seues compres en la localitat. Els membres de la Corporació Municipal han recorregut totes les seccions del supermercat al costat del director general de l’ensenya, Miguel Angel Alcaraz, qui ha fet d’amfitrió per a explicar-los de primera mà, i entre altres conceptes, la filosofia i el creixement d’Economy Cash.

Sota l’eslògan ‘Economýzate amb nosaltres’, el nou supermercat arriba a Albaida amb una política de preus baixos permanents i amb la intenció d’ajudar les famílies a fer una compra la més econòmica possible.