Efectuen millores en el paviment del Carrer Major

La brigada d’obres de l’Ajuntament d’Ontinyent està efectuant diverses obres de millora i manteniment als carrers Gomis i Maians i els centres educatius de la ciutat.

El regidor de Serveis Municipals, Jordi Vallés, destacava que “aquestes setmanes del mes de juliol són el moment idoni per a les actuacions, ja que són les dates prèvies als Moros i Cristians on els carrers Gomis i Maians acullen alguns actes molt destacats com l’Entrada de Bandes o l’Entrada Infantil i, per altra banda, el manteniment ordinari dels centres educatius, que correspon a l’Ajuntament, pot ser efectuat aprofitant les vacances escolars”, assenyalava.

Al cas dels carrers Gomis i Maians s’ha repassat diversos desperfectes existents al paviment i les trapes, ocasionats pel pas de vehicles. “Hem actuat en molts punts, però en passar festes actuarem també en altres trams, com el que va del carrer Arquebisbe Segrià a Maians”, assegura el regidor. Pel que fa als centres educatius, s’han fet feines de manteniment de cobertes, pintura o xapat en col·legis com el Carmelo Ripoll, el Vicente Gironés o el Lluis Vives, entre d’altres. Per a dur a terme aquestes actuacions, s’ha comptat amb la participació de diverses empreses col·laboradores.

Per altra banda, Vallés avançava que als pròxims dies està previst que finalitzen els treballs de la renovació de la imatge de la plaça de la Coronació amb la incorporació de 48 nous bancs i cadires i l’aplicació de pintura d’alta resistència als 4.000 m2 de la plaça. En aquest sentit, explicava que “el sistema d’aplicació d’aquesta pintura ha de tenir una especial cura per garantir la seua durabilitat posterior. Això afegit a l’onada de calor ha impedit acabar abans, però prompte els veïns i veïnes podran gaudir del resultat d’aquesta obra”, manifestava.

El regidor de Serveis Municipals també ha realçat la intensa tasca feta des del departament que coordina per tal de dur a terme el muntatge i desmuntatge dels col·legis electorals, “altra d’eixes a actuacions que molt sovint no es veuen, però són imprescindibles perquè tot funcione en normalitat”, remarcava.