Egevasa donarà un euro a Anima per cada client que es passe a la factura electrònica

Egevasa, l’Ajuntament d’Ontinyent i Anima, Associació Càncer Ontinyent signaran un conveni de col·laboració amb un doble objectiu: promoure la reducció de les factures d’aigua potable emeses en paper, per a la preservació del medi ambient i que aquesta mesura tinga un benefici social.

D’aquesta manera, l’empresa concessionària del servei públic de proveïment d’aigua potable lliurarà a Anima, en concepte de donatiu, un euro per cada client que sol·licite el canvi a la factura electrònica i amb la permanència que s’arreplegue en el conveni. Amb aquest objectiu, Egevasa realitzarà campanyes de conscienciació i canvi de factura en paper a factura electrònica i farà el tràmit del canvi sense cost per al client.

Per la seua part, el compromís del col·lectiu social de lluita contra el càncer, és informar sobre la destinació del donatiu i el seu impacte social. D’aquesta manera, les tres entitats treballaran amb aquest doble vessant.

Cal recordar que Anima és una associació sense ànim de lucre que ajuda a les persones afectades de càncer d’Ontinyent i de la comarca de la Vall d’Albaida. Des d’aquest col·lectiu informen i consciencien la població sobre els factors que faciliten la prevenció i detecció precoç del càncer; millora la qualitat de vida dels malalts de càncer i de les seues famílies; potencien la investigació d’aquesta malaltia; promouen la participació i formació entre els professionals i voluntaris en la lluita contra el càncer, entre altres iniciatives.