La Mancomunitat aconsegueix una 2a Fase del seu programa d’inserció laboral

A poc més d’un mes per a finalitzar la primera fase del programa mixt d’ocupació i formació de l’Escola d’Ocupació ‘Et Formem Ombria del Benicadell’, aquest projecte ha aconseguit l’aprovació d’una segona fase, que permetrà que s’allargue fins als 29 de maig de 2022.

El projecte formatiu, impulsat per la Societat per la Promoció de la Vall d’Albaida (SOPROVA, S.A.) i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, és d’àmbit comarcal i ha permés treballar amb una desena de persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables. L’objectiu és “ampliar el període de formació mitjançant la sol·licitud d’un projecte de continuïtat on els alumnes-treballadors que assolisquen els continguts del certificat de nivell 1, milloren la seua formació i ocupabilitat amb la impartició del certificat de professionalitat d’Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, de nivell 2”.

El programa ha sigut sol·licitat per SOPROVA, S.A, i cofinançat per la Mancomunitat i pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, tindrà una durada d’un any i un cost de 241.358,40 euros.

L’objectiu general d’aquest projecte és diversificar el mercat laboral a la comarca i millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades mitjançant programes formatius que s’adapten a les noves necessitats del mercat laboral, apostant per noves ocupacions lligades al medi ambient o d’altres basades en professions i ocupacions tradicionals.