El barri del Llombo pren el relleu festiu a la ciutat

Després de finalitzar les festes del barri de Sant Rafel, i amb el 9 d’Octubre a la vista, el barri del Llombo pren el relleu i celebra les seues festes, que ja compleixen 30 anys d’història.

Els actes festius començaven aquest matí amb una volta en bici pel barri. Les activitats continuaran aquesta vesprada, a les 17:30h, amb una partida d’exhibició de pilota valenciana i un sopar popular, a les 21:30h, al carrer Jaume I. Diumenge, la festa es traslladarà fins al parc del Llombo, on menuts i majors podran gaudir, a partir de les 11:00h, d’una xocolatada amb mona i una matinal esportiva-cultural, que finalitzarà amb un dinar de germanor. Per la vesprada, a les 18:00 h, les festes continuaran amb una cercavila de disfresses pels carrers del barri i un contacontes, al parc del Llombo.

Dilluns serà un dia de descans al barri, però les festes es reprendran el dimarts dia 8 amb una xarrada al Centre Cívic del Llombo, al voltant de la figura de Sant Vicent Ferrer. Aquest acte, que està organitzat per ACPV Vall d’Albaida, començarà a les 20:00 h.

El 9 d’Octubre arribarà el plat fort de la festa. A les 9:30 h, el parc del Llombo acollirà una missa al carrer, que finalitzarà amb timonet i rotllets d’anís. A continuació, el Centre Cívic celebrarà una degustació de cervesa Gram. La jornada continuarà a les 17:30h al carrer Jaume I amb matalassos unflables per a les xiquetes i xiquets. Finalment, la dansà popular recorrerà els carrers del barri a partir de les 19:30 hores.

Les festes del barri del Llombo finalitzaran el divendres dia 11 amb un sopar a l’avinguda del Llombo que comptarà amb la música en directe del “Grupo Eñe”.