El Campus d’Ontinyent esgota les places per a les seues titulacions

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al curs 2020/2021 (Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre/a d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport), quedant 2074 estudiants en llista d’espera, un 63% més que el curs passat.

El President de la Fundació Universitària Campus Ontinyent i alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, destacava que aquestes xifres “que ens omplin d’orgull com a ciutat” són resultat d’anys de treball conjunt per part dels patrons de la Fundació: “La implicació i l’esforç de l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i la Universitat de València ha suposat un impuls clau per al creixement del Campus. Hem multiplicat les titulacions, ampliat les instal·lacions i augmentat les activitats complementàries. El projecte universitari ens ha unit i és una prova de què la suma de sinergies positives ens pot portar a l’èxit”, destacava.

En concret, la demanda global a les quatre titulacions (2074 persones) és 8,8 voltes superior a l’oferta de nous alumnes per al pròxim curs, de 235 places (65 d’Infermeria; 70 d’Administració i Direcció d’Empreses; 50 de Mestre d’Educació Infantil i 50 de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport). També cal destacar que les notes de tall han pujat considerablement per a l’accés a una plaça, al grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport es requereix un 10,29 sobre 14, al grau de Mestre/a en Educació Infantil un 8,57, al d’ADE un 6,33 i al d’Infermeria la nota de tall es dispara a un 11,58, quasi un punt més de la nota requerida el curs anterior. A més, a aquesta última, és on més llista d’espera hi ha, arribant als 1395 estudiants.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que les noves xifres de rècord assolides en la demanda de matrícula per al pròxim curs al Campus ontinyentí “són xifres desbordants que constaten que Ontinyent és tot un referent universitari a les Comarques Centrals, i que ens animen a seguir treballant des de la Fundació per seguir creixent com a espai de referència en la formació d’alt nivell a les nostres comarques”, manifestava.