El Ple aprova el conveni per al nou Màster de Psicologia al Campus d’Ontinyent

El Campus d’Ontinyent amplia l’oferta acadèmica amb la incorporació del Màster de Psicologia General Sanitària. El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava per unanimitat a la seua última sessió el conveni entre amb la Universitat de València, la Fundació Universitària Campus Ontinyent, Caixa Ontinyent i el mateix Ajuntament per a la implantació del nou màster per al curs acadèmic 2022/2023. Un títol de caràcter professionalitzant per als llicenciats/graduats en Psicologia, que capacita per exercir la professió de “Psicòleg General Sanitari”.

El regidor d’Educació, Òscar Borrell, posava en relleu la gran demanda d’aquest Màster, que a València ha tingut a l’última edició més de 1.200 sol·licituds per a 80 places, “i que ara, en tenir 2 cursos de durada, permetrà que hi haja 80 alumnes més al Campus d’Ontinyent”. L’alcalde Jorge Rodríguez, tenia paraules d’agraïment “per a la Universitat de València i la seua rectora, Mavi Mestre, que amb la implantació d’aquest Màster mostra una volta més la seua aposta per la ciutat, i també per a Caixa Ontinyent, qui aporta al 50% al costat de l’Ajuntament els fons necessaris per a poder implantar el Màster”.

Amb l’aprovació per part del Ple d’Ontinyent, sumada al suport oficial ja manifest d’ATEVAL, COEVAL, Caixa Ontinyent, els sindicats majoritaris i la mateixa Universitat de València, es fa un nou pas per a la implantació del Màster. Les gestions s’iniciaren en març de 2020 després d’una reunió entre el mateix alcalde i la rectora de la Universitat de València.