Els actes de vandalisme deixen més d’una desena de cotxes afectats

Més d’una desena de vehicles s’han vist afectats en Ontinyent durant la matinada del 7 al 8 de desembre després de registrar-se diferents actes vandàlics. Concretament a l’Avinguda Francisco Cerdà tenia lloc cap a les 4:41 un incendi de 3 contenidors que va afectar a part de dos vehicles i al jardí de l’hospital. Tanmateix, també s’han identificat dotze turismes amb danys provocats als retrovisors que estaven situats en diferents zones de la ciutat. En el carrer Sant Antonio s’han registrat 10 vehicles, un a l’avinguda Comte Torrefiel i altre en la mateixa avinguda Francisco Cerdà.

Paral·lelament, també s’han incendiat diferents contenidors en distints punts de la ciutat. En total són 6 escombriaires cremades (4 d’envasos, 1 de vidre i 1 de cartó). Des del consistori es calcula que la reposició dels sis depòsits de fem i la neteja de la zona té un cost d’aproximadament 8.500 euros. Segons ha explicat el Consorci de Bombers, els últims fets es van produir en la Plaça la Coronació i el carrer Pelai Pérez de Correo passades les 5 de la matinada, moment en que s’incendiaven els últims contenidors.

En l’actualitat la policia ja ha iniciat una investigació i fins al moment sols s’ha identificat a una persona. Es desconeix si els diferents fets estan relacionats entre si.