El Campus tindrà més espai per a crèixer en el futur

L’enderrocament de les dues vivendes annexes a l’edifici Lluís Vives, actual seu universitària d’Ontinyent, comencen a deixar una imatge ben diferent d’aquesta zona del barri del Llombo. Actualment, s’està procedint a l’enderrocament de les cases 26 i 28 de l’avinguda Comte Torrefiel, comprades per l’Ajuntament d’Ontinyent enguany, i s’està mantenint la façana d’ambdues.

Els operaris encarregats de l’obra han estat treballant en estabilitzar les façanes i bona part de les tasques de demolició ja s’han portat a terme. Segons explica el regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, està previst que les obres finalitzen “el 15 de gener de 2018”. Una vegada acabades, el nou espai quedarà dins del recinte del Campus d’Ontinyent “com un pati”.

En l’apertura de l’any acadèmic, al mes d’octubre, l’alcalde d’Ontinyent manifestava que “l’espai serà cedit a la Universitat de València” i que les dues cases van ser adquirides “per al futur creixement del Campus”. Aquesta intervenció està donant-se al mateix temps que les obres de restauració de la façana de l’edifici Lluís Vives, antic col·legi i actual seu de la Universitat de València a Ontinyent. Els treballs tenen un termini d’execució de “quatre mesos”, segons manifesten des de la UV, amb un import de licitació de 685.011 euros a la UTE Fulton SA. Azuche 88 SL, que va presentar l’oferta econòmica més avantatjosa de les nou mercantils que van concórrer al concurs.