El Cant de la Sibil·la es retransmetrà per 1a vegada a través d’internet

L’Ajuntament d’Ontinyent i El Periòdic d’Ontinyent retransmetran per primera vegada el Cant de la Sibil·la a través de les xarxes socials. El cant religiós medieval que versa entorn del judici final es podrà veure demà, divendres a partir de les 20 hores al Facebook de l’Ajuntament i també d’aquest mitjà de comunicació, que compta amb prop de 16.000 seguidors a aquesta xarxa social.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, assistia a la presentació de l’edició d’enguany del Cant de la Sibil·la i del seu cartell, junt amb el dissenyador del mateix i representants del grup Menestrils i la Colla de Campaners, i destacava que “poder veure en directe la Sibil·la d’Ontinyent des de qualsevol dispositiu mòbil connectat a internet és un fet sense precedents, i quasi una necessitat tenint en compte que als últims tres anys l’aforament s’ha hagut de limitar davant els problemes derivats de la massificació de l’acte”, recordava.

La retransmissió durarà dues hores, de 20 a 22 h, incloent l’acte íntegre, una prèvia i unes valoracions posteriors, comptarà amb 4 càmeres i serà enregistrada en qualitat HD.

En la presentació d’aquesta setmana es donaven més detalls al voltant de l’edició d’enguany d’aquest esdeveniment organitzat pel grup de música antiga Menestrils, el Grup de Danses i la Colla de Campaners, amb el suport de la parròquia de Santa Maria i el patrocini de l’Ajuntament. Tal com s’explicava en l’acte, la representació inclourà altra important novetat com serà una durada més extensa, passant de 45 minuts a una hora, ja que la incorporació d’una tercera sibil·la permetrà incloure més cobles. A més a més, s’afegirà un nou cant final, el ‘Dies Irae’, que farà referència a la mort. La interpretació en l’església de Santa Maria començarà demà, divendres, a partir de les 20.30 hores.

El Cant de la Sibil·la es retransmetrà per 1a vegada a través d'internet El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent