El Ciri a Bocairent, a una setmana de les Festes de Sant Blai

Ganes de Festes? Ganes de Moros i Cristians? El calendari s’enceta la setmana que ve a les Festes de Sant Blai a Bocairent. Per tant ja queda menys per tornar a viure una Entrada, participar en una processó o escoltar una Ambaixada. Però mentrestant, i per anar obrint boca, quan només queden dies per a la gran celebració bocairentina, aquest cap de setmana tindrem el que es coneix com a Desfilades del Ciri.

Hui dissabte en tindrem dos per la vesprada i altres dos per la nit. Un bon pròleg per al que ens ve damunt. A les 17:30 hores està previst que s’inicie la Desfilada del Ciri dels Moros Marins. I només un quart d’hora després, a les 17:45 serà el torn dels Mosqueters. A un quart de la mitjanit seran els Marrocs els qui isquen al carrer. I just amb les dotze campanades i el canvi de dia tancaran els Estudiants.

Per a demà diumenge només està prevista una Desfilada. Serà la dels Moros Vells a les 17 hores de la vesprada. Tot va calfant l’ambient. Festers i veïns ja descompten els dies. (A la fotografia una imatge d’una Publicació de Festes de Bocairent).