L’Ontinyent, a pels 37 punts per assegurar la salvació quan abans

L’Ontinyent 1931 CF disputa aquest diumenge contra el CD Soneja el primer partit de la segona volta a El Clariano. Els de Roberto Bas afronten el 4t partit de l’any, i el de la Jornada 18, amb il·lusió per continuar sumant i creixent davant un rival molt complicat, i al qual ja van superar al debut en Tercera RFEF. En canvi, l’entrenador ontinyentí assegura que aquest partit no té res a veure amb aquell.

“El partit de diumenge no tindrà res a veure en aquell primer partit de competició en Tercera RFEF. Allí el camp era xicotet. Ara és un camp gran, com el nostre. Els dos equips ja ens hem afiançat dins de la nova categoria, perquè per a ells també ho és, i ara ens queda la segona volta que és el més difícil. Mantenir el que portem”, assegura el míster.

Segons Roberto Bas, la clau de la bona classificació cal trobar-la en dos aspectes fonamentals: no a ver encaixat massa gols i la intensitat que ha demostrat l’equip. Així i tot, sempre és crític i assegura que “hem de seguir millorant en quant a materialitzar les ocasions que tenim. Som un equip que genera molt, i materialitza poc. Ahí és on pense que, si som capaços de mantenir eixa capacitat defensiva, i al mateix moment millorem en àrea rival, podríem mantindre tota la segona volta lluitant per algo més. Però, això va a ser molt difícil”.

Per tant l’entrenador blanquinegre ja comença a reconèixer que es pot parlar d’alguna cosa més en aquesta temporada de l’Ontinyent 1931 C.F., encara que no vol avançar etapes. A més, Roberto Bas considera que el calendari, a partir d’ara serà un poc complicat amb enfrontaments contra Gandia i Jove Espanyol, per tant cal assegurar els tres punts del diumenge. “És important guanyar per fer 37 punts i apropar-se quan abans als 40 i alliberar-se d’eixa pressió de la salvació i, a partir d’ahí, intentar enfocar en buscar algun objectiu més”.