El Clariano s’acomiada de Victor Fuentes en la seua retirada

L’estadi municipal El Clariano va viure ahir, dissabte 13 d’agost, un partit amistós entre l’Ontinyent 1931 i l’Atzeneta UE. El resultat final d’aquest, 2-3, a favor de l’Atzeneta UE. No obstant això, va resultar que l’encontre va ser més que un amistós, ja que l’equip va aprofitar el moment per a acomiadar a Víctor Fuentes del futbol. El migcampista ontinyentí va veure així reconeguda la seua trajectòria, primer a l’Ontinyent CF, del qual va ser artífex d’ascensos com el de Sòria davant el Numància B quan encara era molt jove, a més de l’ascens a Vitòria, enfront de l’Alavés B.

Després de la desaparició de l’Ontinyent CF, Fuentes va aportar experiència i veterania a la jove plantilla de l’Ontinyent 1931. En el seu comiat, va estar acompanyat no sols de la seua família i de tota la plantilla actual de l’Ontinyent 1931, sinó també de jugadors amb els quals va compartir vestuari, com és el cas de César Soriano o Kikín.

D’altra banda, cal destacar que Víctor Fuentes va iniciar el partit com a titular amb el braçalet de capità, jugant, així, els seus últims minuts amb la samarreta que l’ha vist créixer des de ben jove; la de l’Ontinyent 1931 CF.