El Club Deportivo Ontinyent, ja és equip de preferent

Victòria del club Deportivo Ontinyent a casa per 4-2 contra el Beniarrés, resultat històric que els fa ascendir a Regional Preferent després d’una llarga temporada plena d’emocions. Ha estat un partit intens amb 4 gols, dos de Cambreta i dos de Mata, tan significatius com sempre. Una lluita que començava amb el primer gol del rival sota la immediata reacció del Deportivo amb els dos primers gols finalitzant, així, la primera part.

Al començament de la segona part del partit, l’equip local ha continuat pressionant amb la tercera golejada, la qual cosa ha estat seguida per un penal a favor del Beniarrés, aprofitant l’oportunitat per a retallar distància al marcador (3-2). Així i tot, l’Ontinyent ha sabut eixir del pas amb l’últim gol, deixant clara la victòria final a casa.