El Club d’Esquí ‘La Vall’ ret homenatge a Rafa Cañete, alma mater de l’entitat

Un viatge a l’estació de Port Ainé (Lleida) servia aquest recent cap de setmana al Club d’Esquí ‘La Vall’ per a retre un emotiu homenatge a Rafa Cañete, president de l’entitat esportiva, que va perdre la vida en un accident de trànsit en gener de 2021.

Així, el passat cap de setmana, un total de 72 esquiadors es van desplaçar cap a aquesta estació de la comarca del Pallars Sobirà, “un dels destins preferits i tot un clàssic dels socis i aficionats d’aquest club”.

24 km esquiables

El dissabte dia 19 s’iniciava la jornada d’esquí amb una temperatura mínima de -4 °C i una màxima d’1 °C, amb una grossària de neu pols-dura de 40 a 100 cm i un total de 24 km esquiables, tot això acompanyat d’una boira moderada i una copiosa nevada que va deixar, una grossària de 10 cm de neu acumulada.

Després d’un descans, al voltant de les 18.00 hores, era quan “en una zona molt significativa per al club i a cota 2000” es va procedir a l’homenatge en record a Rafa Cañete. Aquest amant de l’esquí va ser fundador del club en 1998, i president d’aquest fins a la seua mort. Els seus companys ho ha definit com “l’alma mater d’aquest club”.

El diumenge dia 20, l’estació  començava el dia amb un cel totalment buidat i assolellat acompanyat d’una qualitat de neu pols, recentment caiguda del dia anterior. Quant a les temperatures, oscil·laven entre -3 °C i 0 °C. Des del Club d’Esquí ‘La Vall’ expliquen que la visibilitat va ser molt bona i, igual que el dia anterior, va haver-hi 24 km esquiables i les mateixes grossàries.

“En definitiva, tot un cap de setmana de neu, esquí i emocions compartides, en un dels millors allotjaments del Pirineu a peu de pista”, conten. A més, el Club d’Esquí ‘La Vall’ ha volgut agrair a tots els aficionats a aquest esport la seua presència en aquest viatge tan emotiu, “així com la confiança depositada en aquest club”.

El Club d’Esquí ‘La Vall’ ret homenatge a Rafa Cañete, alma mater de l’entitat El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

Pròxims viatges

Des del club ontinyentí ja estan preparant els pròxims desplaçaments per al mes de març. El primer d’ells serà el diumenge dia 6, quan visitaran Javalambre. A continuació, el cap de setmana del 18 al 20 de març, el club organitza una eixida a Grandvalira (Andorra).