La rectora Mavi Mestre predisposà a ampliar l’oferta acadèmica del Campus d’Ontinyent

La rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, ha visitat hui el primer edil de la ciutat, Jorge Rodríguez, després de reunir-se amb la comunitat universitària del Campus d’Ontinyent. La rectora ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde a l’ajuntament, on han repassat la situació actual del campus i les possibilitats d‘ampliar el nombre de titulacions que s’imparteixen a la ciutat i les activitats que es desenvolupen.

En aquest sentit, en el transcurs de la reunió, en la qual han participat també José Pla i Vicent Penadès, president i director general de Caixa Ontinyent, respectivament, la rectora ha comunicat a l’alcalde d’Ontinyent la seua predisposició a estudiar la implantació d’alguna altra titulació al Campus d’Ontinyent, amb l’objectiu de completar l’oferta acadèmica.

Actualment, a Ontinyent es poden cursar els títols de grau d’Infermeria, Magisteri Infantil, Ciències de L’Activitat Física i l’Esport i Administració i Direcció d’Empreses. A més, i una vegada reba el vistiplau de l’ANECA, el campus d’Ontinyent acollirà el curs vinent el màster oficial en Psicologia General Sanitària.

Finalment, l’alcalde ha agraït la implicació de la rectora en el Campus de la ciutat, i ha manifestat que l’ajuntament seguirà col·laborant econòmicament en la implantació de noves titulacions. “Ara tenim per davant la feina de seguir consolidant i ampliant el projecte universitari, on ja comptem amb 4 graus i aquest màster, als que esperem poder seguir ampliant les titulacions”, ha conclòs Jorge Rodríguez.