El club Makey Chuan aconsegueix 22 medalles

El club Makey Chuan ha estat participant en el I Campionat d’Estiu Infantil de Wushu-Kungfu, que tenia lloc en el municipi de Crevillent. En total, els esportistes del club ontinyentí van participar en 130 proves de diverses categories.

En la modalitat d’equips prebenjamins, el club ontinyentí aconseguía ser el primer classificat amb el conjunt format per Marc Pérez (7 anys), Júlia Cambra (7), Pau Borrell (6), Mark Borrell (8) i Dani Francés (8). En equips alevins també assolien un primer lloc, amb Júlia Francés i Axel Garrido. Pel que fa a la categoria equips cadets, Andrea Cambra, Miguel Calatayud i Josep Cambra eren tercers.

Pel que respecta a la modalitat individual, en la prova d’armes xineses de prebenjamins, Pau Borrell era medalla d’or, mentre que Marc Pérez era bronze i Júlia Cambra aconseguia dues medalles de plata. A més a més, Mark Borrell es proclamava campió en la seua primera competició de combat amb tan sols 8 anys. En benjamí armes xineses, Mark Borrell sumava un altre or i el seu company, Dani Francés, guanyava la plata. En aleví masculí mans buides i armes xineses, Axel Garrido s’emportava dues medalles de plata. Pel que respecta a aleví femení mans buides i armes xineses, Júlia Francés obtenia dues medalles d’or i aconseguia, a més, el reconeixement a la Millor Esportista del campionat. Per acabar, en cadet, Josep Cambra era plata en la modalitat de mans buides.

Des del club Makey Chuan han felicitat a tots els participants pels seus grans resultats.