El nou Govern d’Ontinyent s’organitza en sis grans àrees

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat a conèixer com s’organitzaran les àrees municipals per a aquesta legislatura i les persones que les encapçalaran.

Així, Política Econòmica, tindrà al capdavant a Natàlia Enguix, amb regidories com Comerç, Indústria i Promoció Econòmica. Dins d’aquesta àrea s’ha creat una regidoria de Turisme i Museus que gestionarà Mª José Alhambra.

Pel que fa a Territori i Serveis Municipals, la coordinarà Óscar Borrell, amb regidories com Patrimoni i Urbanisme. En aquest àmbit treballarà Jordi Vallés, com a edil de Serveis Municipals i Transport.

Coordinant Govern Obert estarà Pablo Úbeda, que tindrà regidories com Hisenda, Projectes Europeus, Seguretat i Policia Local.

Quant a Igualtat, Sanitat i Política per a les persones tindrà a Paula Soler al capdavant. Dins d’aquesta àrea estarà la regidora de Majors Actius, que serà Inma López.

Àlex Borrell continuarà com a coordinador del àrea de Cultura, Educació, Joventut i Festes. Ací treballaran la regidora Àngels Muñoz, com a regidora de Festes, i Ferran Gandia, com a regidor d’Educació i Esports.

Per la seua part, Sayo Gandia coordinarà Medi Ambient, Parcs i jardins, neteja viària i recollida de fem.

El plenari de constitució de la nova corporació serà aquest dissabte, a les 12 del migdia, en el Palau de la Vila.