El Club Triatló Ontinyent reprén les competicions

La Lliga de Clubs de Triatló Caixa Popular ha représ les competicions després que aquestes es cancel•laren a causa de la Covid-19. L’última de les proves va estar el X Duatló Ciutat d’Ontinyent, la qual es va celebrar a la ciutat la vesprada del dissabte 7 de març, una setmana abans que es decretara l’estat d’alarma i el confinament.

Ara, la competició ha tornat en forma de triatló. Aquesta setmana el Club Triatló Ontinyent es va desplaçar fins a la localitat valenciana de Bétera per a disputar una prova per relleus mixtos en distancia supersprint. Ana María Candrea, Paco Martí, Yolanda Valdés i Josep Barberà han completat, cadascun d’ells, un triatló format per 300 metres de natació, 10 kilòmetres de ciclisme i 2.500 metres de carrera a peu.

A PER L’ASCENS
La bona participació dels quatre representants del club ha servit a l’equip masculí per aconseguir la primera posició en la Segona Divisió, el que els dóna una major tranquil•litat de cara a l’ascens a Primera Divisió. Quant a l’equip femení, Ana Maria Candrea i Yolanda Valdés van confirmar que les xiques del Club Triatló Ontinyent tenen nivell per a continuar en Primera Divisió.