Un porter brasiler i altres incorporacions per a l’Atzeneta en la seua estrena a Segona B

Lucas Anacker (Santa Cruz do Sul, Brasil, 1996) és un porter brasiler amb experiència en la categoria de bronze del futbol espanyol, on ha disputat més de 30 encontres com a titular. Lucas s’ha convertit en un dels reforços importants per a l’Atzeneta en la seua estrena a la Segona B. Lucas arriba de l’Eivissa, equip amb el qual ha disputat el play-off d’ascens a Segona Divisió i on ha deixat un gran record als aficionats balears, com demostren totes les mostres de suport i afecte que li han dedicat en el seu adéu. Reforçar la porteria ha estat un dels primers objectius de l’equip taronja a l’hora d’afrontar aquest pròxim de temporada.

MÉS FITXATGES
També arriba Carlos Esteve (Villafamés, 1992), davanter que ve de disputar les dues últimes temporades la promoció d’ascens a la Segona Divisió amb la UE Cornellà, col·laborant amb gols al projecte dels catalans. Esteve ja té experiència, tant a la Segona Divisió B amb prop de 200 partits disputats.
D’altra banda s’incorpora Sergio Martínez (Barcelona, 1986), central que ha jugat als 4 grups i sent peça fonamental en tots els equips pels quals ha passat. Igualment s’afegeix al projecte Javi Serra (Puçol, 1993), extrem dret amb un gran tracte de baló. Arriba després de fer història amb el Castelló, aconseguint l’ascens a la categoria de plata. Per últim el club ha comunicat la renovació de peces importants de la temporada passada com Moscardó i Kike Ferreres.