El comerç local tindrà un establiment permanent en El Teler

El Teler i Comerç In han aconseguit un acord perquè els comerços locals tinguen un espai propi i permanent dins del centre comercial.
Serà a partir de la pròxima campanya de Nadal quan una nova tenda multioferta òbriga les seues portes en la primera planta del centre, en un local amb una superfície aproximada de 200 metres quadrats. La cessió d’aquest espai serà permanent i anirà més enllà de la mateixa campanya nadalenca perquè el local es quedarà per a incrementar l’oferta del Teler.

Tant des de Comerç In com des del Teler s’especifica que es tractarà “d’un espai molt dinàmic” perquè l’oferta de productes anirà alternant-se per temporades. Així, segons està previst, el nou establiment tindrà una proposta àmplia que abasta el tèxtil per a la llar, la moda i complements, l’alimentació i la decoració. En principi seran 12 els comerços de la ciutat que traslladaran la seua oferta a aquest espai durant tot l’any amb un torn rotatori.

EL TELER
Però l’acord aconseguit entre el centre comercial i l’associació, que ja ha superat el centenar de comerços adherits i acaba d’arribar als 110, va més enllà. Per primera vegada, El Teler se suma a les signatures associades a Comerç In i s’integra en l’entitat. Tal com han explicat els seus respectius gerents, Rubén Enguix i Marissa Nàcher “unim les sinergies tant de l’associació com del centre comercial per a treballar i posicionar la ciutat d’Ontinyent com un referent comercial en tota la nostra zona d’influència”.

La integració del Teler tindrà efectes immediats. A més de l’obertura del nou establiment multioferta per al comerç local, l’associació utilitzarà les instal·lacions del Teler per a donar a conéixer la nova campanya de màrqueting. La imatge serà revelada dijous que ve dia 4. Posteriorment se celebrarà el canvi de presidència en Comerç In.