Vicent Pla, president de Festers ‘in pectore’

Finalitzat el termini per a la presentació de candidatures, a les 00.00 hores de hui dissabte, únicamente s’ha registrat a la secretaria de la Societat de Festers la candidatura de Vicent Pla Vaello per a presidir la institució. Per tant, l’actual president serà el màxim mandatari per a un periode de tres anys més, temps en què continuarà la seua presidència.

Seguint les directrius establides per a l’ocasió, des de la junta electoral s’ha mantingut el termini fins a la mitjanit a la mateixa seu de Festers. Després de comprovar que no ha arribat cap candidatura més, s’ha donat per conclòs el procés electoral. Per tant, a falta de la confirmació oficial, Vicent Pla és president ‘in pectore’ de la Societat de Festers.

A partir d’ara es realitzaran les comprovacions pertinents, tant de la candidatura com de les signatures presentades com aval del candidat. Una volta contrastada tota la documentació, previsiblement en l’assemblea que està convocada per al diumenge 14 de novembre, es proclamarà al nou president.