El concert de Mig Any de la Unió Artística serà aquest diumenge

Una de les cites que es va vore afectada amb l’ajornament dels actes del Mig Any Fester d’Ontinyent va ser el concert que havia d’oferir la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent al Teatre Echegaray i que tancava el cicle de les audicions de música festera del mes de febrer.

Segons ha pogut saber aquest periòdic, el concert serà finalment aquest pròxim diumenge 3 de març a les 11:30 hores. D’aquesta forma es mantindrà la programació que estava prevista per al diumenge del Mig Any. És a dir, a les 9 del matí hi haurà una missa a l’ermita de Santa Ana en honor als festers difunts. Després, a les es celebrarà al casino de la Societat de Festers un esmorzar de germanor i finalment, a les 11:30 hores, el concert que oferirà la Unió Artística sota la batuta de Ramon Garcia.

Les entrades que ja s’havien adquirit per al concert seran igualment vàlides, mentre que es donarà l’oportunitat a la gent que no puga assistir perquè torne les seues entrades a les oficines de Festers en horari d’oficina, de 18 a 21 hores fins el dijous.

La Unió Artística havia comunicat a la Societat de Festers que no podia realitzar el concert per al diumenge 7 d’abril tal i com es va acordar en la decisió de traslladar els actes ajornats del Mig Any. Per a eixe dia la Unió ja té compromisos adquirits. Per una part, la banda està vinculada a les Festes d’Agullent que el diumenge 7 despleguen el seu dia gran amb l’Entrada i actes previs durant la jornada com la cercavila de les bandes que participen les Festes prevista per a les 13 hores. També el diumenge 7 pel matí es celebra la Processó dels Combregars en la qual la banda de la Unió està contractada per l’Ajuntament per recórrer l’itinerari entre totes les parròquies de la ciutat.