El Congrés Go Global comptarà amb ponents experts en digitalització i internacionalització

El Congrés Go Global, esdeveniment de referència per a l’impuls de la internacionalització de les pimes valencianes, comptarà amb la participació de Macarena Estévez (Cercle d’Enginy Analític), Nuria Lloret (Metric Salad), i Javier Ortizà (Quasar Dynamics) per a la jornada plenària del 8 de novembre, sota el títol ‘La Internacionalització Digital’; i amb la d’Enrique Fanjuls (Iberglobal) i Luís Pinheiro  (CaixaBank Research) per a la sessió ‘Competir en nous escenaris’, planificada per al 9 de novembre.

D’aquesta manera, en el fòrum organitzat per la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Internacional, les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana i ICEX Espanya Exportació i Inversions, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), convergiran el networking amb empreses tractors i la difusió de les claus de l’èxit digital i internacional per a oferir unes jornades úniques a les pimes valencianes.

Conferències plenàries

Macarena Estévez és llicenciada en matemàtiques i defensora dels beneficis que reporten la seva aplicació a l’anàlisi empresarial. Per això va crear el Cercle d’Enginy Analític, espai que empra per difuminar les “absurdes” barreres socials a la intel·ligència analítica que els adults solen arrossegar des de xiquets.

Núria Lloret, per la seua banda, és Sènior Advisor de Metric Salad, la consultora digital que treballa en camps com la Intel·ligència Artificial o la cada vegada més sonada ciència de dades. És catedràtica en Administració Digital a la Universitat Politècnica de València i divulga sobre conceptes lligats a l’evolució del ciberespai com ho és el Metavers.

Ortizà, encarregat de tancar les ponències sobre digitalització, és el fundador i CEO de Quasar Dynamics, marca experta en el disseny i desenvolupament de tecnologies vinculades a entorns digitals on posa en pràctica els seus coneixements sobre Realitat Virtual i altres àrees relacionades.

Fanjuls és Tècnic Comercial i Economista de l’Estat. Ha treballat com a Conseller Comercial a les ambaixades espanyoles de la Xina, Egipte, Canadà i Països Baixos i acudeix a Go Global com a CEO d’Iberglobal, la Consultoria d’Internacionalització per a empreses que porta publicant estudis d’economia i comerç al portal web homònim des de l’any 2003.

Lluís Pinheiro de Matos, serà l’últim interventor de les conferències principals. Es tracta d’un economista a la Unitat d’Economies i Mercats Internacionals del Departament de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank. Les seues àrees d’ estudi inclouen l’ economia pública i la macroeconomia, amb èmfasi en temes de política fiscal internacional, i en el seguiment de la Xina i la Unió Europea.

Cal recordar que, al costat de les jornades plenàries que encapçalen aquests cinc protagonistes, se celebraran a les sales València i Castelló del recinte firal les sessions ‘Europa Oportunitats’ i ‘Jornades Financeres’. Amb una altra sèrie d’experts a càrrec del desenvolupament de les mateixes, podran seguir-se també via streaming per a aquells interessats que no puguen acudir presencialment.

Les empreses interessades poden consultar la llista de ponents de les ponències paralel·les i realitzar ja la seua inscripció de forma gratuïta a través de la web oficial www.congresogoglobal.com, a més de la interessant oportunitat de concertar cites amb empreses importadores i responsables de la Xarxa Exterior d’IVACE Internacional.