Almenys cinc robatoris en casetes el cap de setmana

Almenys cinc robatoris i diversos intents s’han produït aquest cap de setmana, principalment en la nit de divendres a dissabte. Una nova onada de robatoris que coincideixen en un mes, en el qual habitualment existeix un increment de successos d’aquesta classe.

Tres dels casos han estat confirmats per fonts municipals, dos es produïen divendres al voltant de les 21:00 hores, en les zones de l’Alqueria de Sabata i La Verònica. Més tard, a les 23.30 hores, també quedava enregistrat en l’alarma d’una casa de camp un intent de robatori, ja que hi havia senyals d’escalada a la segona planta de l’habitatge i una finestra trencada, sense que els propietaris trobaren a faltar cap objecte.

El tercer robatori es comunicava diumenge de matí, quan un veí informava també en la zona del Camí de la Moneda que li havien forçat la porta de la caseta i tenia l’interior rebolicat.

Fonts dels cossos de seguretat han informat a aquest periòdic que en total el cap de setmana s’han produït cinc robatoris en el disseminat i diversos en grau de temptativa.