El bus torna a Músic Vert, perquè no està autoritzada la nova parada

L’autobús que cobreix la línia Banyeres-Ontinyent-València ha deixat d’utilitzar la nova marquesina. Això no ve derivat per l’arribada dels firaires, sinó per no comptar amb l’autorització de la Conselleria. Així, ho han confirmat des de La Concepció, l’empresa que disposa de la concessió del servei, des d’on admeten “ens van cridar l’atenció”. D’aquesta manera des del 15 de setembre es va decidir deixar de fer servir la parada del recinte firal i tornar a l’habitual, situada al carrer Músic Vert.

Des del consistori, la regidora de Transport, Inma Ibáñez, ha explicat que el mes d’octubre passat els tècnics de la Conselleria van acudir a visitar la nova marquesina i que els agradaria poder tindre l’autorització “una vegada finalitze la Fira”. Ibáñez ha declarat que fins fa un parell de setmanes, un treballador de La Concepció s’encarregava de recollir, bé en la nova parada bé en l’avinguda del Benicadell, a aquells passatgers desubicats amb els diversos canvis dels últims mesos i els traslladava fins a Músic Vert. Aquesta informació ha sigut contrastada amb l’empresa d’autobusos, qui confia que Conselleria aprove la sol·licitud del canvi de parades, ja que consideren que la marquesina del recinte firal “és un punt boníssim en estar tan prop de la carreta”.

BUS INTERURBÀ
Des del 15 de setembre i fins a l’arribada de les primeres atraccions, la regidora de l’àrea explica que la marquesina estava sent utilitzada per l’autobús urbà, però únicament per als descansos dels conductors i no per a recollir a passatgers, ja que la parada del bus municipal està situada just a la porta del Centre de Salut de l’avinguda Albaida. Si l’autorització no arriba abans que acabe la Fira, aquest tornarà a ser l’únic ús, de moment, de la nova estació.