El Conservatori d’Ontinyent comptarà amb les especialitats de guitarra elèctrica i baix elèctric

El Conservatori Melcior Gomis d’Ontinyent comptarà amb les especialitats de guitarra elèctrica i baix elèctric per al pròxim curs 2022-2023. Es tracta del tercer Conservatori de la Generalitat Valenciana que tindrà aquestes especialitats instrumentals junt amb Requena i València, que les van oferir fa dos cursos. En aquest sentit, aquesta implantació donarà servici, no sols a Ontinyent i la Vall d’Albaida, sinó a totes les comarques que les envolten, i que no tenen altre centre públic que els puga oferir aquesta titulació amb més proximitat.

Amb la inclusió d’aquestes especialitats instrumentals a l’oferta formativa del CPM Gomis, es completa tot un conjunt d’actuacions que han anat realitzant-se els darrers cursos amb la finalitat d’integrar totalment la música moderna en el conservatori. Primerament, va ser la creació de la Big Band del centre que cada curs està donant l’oportunitat a l’alumnat d’endinsar-se en l’estil del Jazz. Després van continuar iniciatives com la creació del concurs de cant modern menCANTAgomis que se celebra cada dos anys, o la posada en marxa d’un projecte d’innovació educativa aprovat per la Conselleria d’Educació, amb el qual s’ha introduït la música moderna en les programacions didàctiques des de l’inici dels estudis al conservatori.

Per al pròxim curs s’autoritzen els estudis de 1r a 3r d’ensenyament professional, i progressivament s’implantarà en tots els cursos. Des del conservatori expliquen que qui estiga interessat s’informe en la web o telefone al 96 291 92 20.