El Deportivo defensarà aquest dissabte el primer lloc a la classificació

El futbol ontinyentí té una important cita aquest dissabte de vesprada. La jornada número 17 de la lliga enfrontarà al primer i al segon classificat. És a dir, el Deportivo Ontinyent es mesurarà davant de l’Algemesí C.F. Ho farà amb l’avantatge de jugar a casa, al camp de la Puríssima i amb el suport de la seua afició. Serà a les 16.30 hores.

L’equip dirigit per Cristian Ferrandiz arriba a aquest duel amb una situació immillorable, i és que dels 15 partits disputats, onze s’han guanyat, tres s’han empatat i només s’ha conegut la derrota en una ocasió. A més, cal  recordar, que els d’Ontinyent van guanyar per 2-3, el passat setembre, en el primer encontre a casa de l’Algemesí C.F.

Actualment, el segon classificat, està a dos punts del Deportivo, que té 36. Des del club han qualificat aquest encontre com “especial”, i per això “demanem el suport de tots els aficionats”. A més, amb l’entrada per a l’encontre, els assistents participaran en una rifa.

Amateur Femení

Diumenge l’Amateur Femení s’enfrontava a l’UD Alzira B, en casa d’aquest últim. Un  partit ajornat, en el qual la primera part finalitzava 0-0 i no era fins al minut 51, quan Nadal marcava, amb l’ajuda de Peri, el primer gol de la jornada. Malauradament, les jugadores, dirigides per Pepe Pla, no aconseguien emportar-se la victòria, i quan faltaven poc més de 5 minuts de partit, el rival marcava l’1-1, resultat final de l’encontre.