Madrid, València i Bilbao entre les primeres confirmacions de la nova gira de ‘Hermano Salvaje’

El grup ontinyentí ‘Hermano Salvaje’ format pels germans Carlos, Jaime i José Revert Valls ha fet públiques aquesta setmana a les xarxes socials les primeres dates de presentació del seu disc homònim ‘Hermano Salvaje’. La banda que va començar amb un altre nom, Zerokoma, i amb un so més pròxim al rock urbà, ha fet un nou salt musical baix la influència d’altres bandes, principalment anglosaxones. Aquest divendres es traslladaran fins a Gandia per oferir un concert al pub Berlín a partir de les 9:30 hores.

Tanmateix, el gros de la gira arribarà en les pròximes setmanes. El pròxim 25 de març tocaran junt amb la banda madrilenya ‘Sexy Zebras’ en la Sala 16 Toneladas de València. La tercera ciutat per on passarà la furgoneta dels ontinyentins serà Alacant que repetiran escenari amb els madrilenys el dia 26 a la Sala Stereo.

Així i tot, el salt al panorama musical nacional arribarà al mes d’abril, el dia 2 amb un concert a la sala bilbaïna ‘Shake’ al costat del grup de rock emergent ‘Los Sex’, mentre que el dia 6 ho faran a Madrid a una de les sales per antonomàsia de l’escena madrilenya, la Sala Sol. Haurem d’esperar fins al divendres 8 d’abril per veure’ls en directe a la nostra ciutat, concretament a la Sala Almàssera. Prompte la banda confirmara noves dates.