El Deportivo Ontinyent rep al Carcaixent en la Puríssima

Aquesta dissabte El Deportivo Ontinyent rebrà a l’U.D. Carcaixent B, a les 16:30 hores, en el camp de la Puríssima. Els de Cristian Ferrandiz van tindre l’oportunitat de recuperar el lideratge en l’últim partit, en el qual visitaven al Moixent C.F. Malauradament, el marcador quedava en 1-1, deixant als de Ferrandiz segons a la classificació i, tal com expliquen des del mateix club esportiu, “comprimint més encara els llocs dels equips que lluiten per l’única plaça d’ascens”.

L’encontre començava amb una gran demostració del Moixent, on els jugadors del Deportivo es van mostrar “molt incòmodes”. D’aquesta manera, l’equip local era el que s’avançava al marcador amb el primer gol de la vesprada, poc abans de la mitja hora de joc. No molt després, al minut 41 de partit, el Deportivo aconseguia l’empat amb una assistència de Carlos, “que materialitzava el màxim golejador de la categoria: Cambreta”. Malgrat que els de Moixent van tindre oportunitat de marcar, ni ells, ni el Deportivo van aconseguir eixir victoriosos de l’encontre. Una oportunitat perduda per als d’Ontinyent, ja que l’Algemesí C.F. (actual líder) també va empatar.

Amateur Femení

Pel que fa a l’Amateur Femení, les jugadores dirigides per Pepe Pla, empataven el dissabte, 2-2, amb el Mislata C.F.F. Pel que fa a aquesta jornada, l’equip ontinyentí rebrà demà, al camp de la Puríssima, a l’U.D. Quart. Serà a les 16.30 hores. Un encontre del qual l’entrenador de l’Amateur Femení espera “siga el punt d’eixida cap a llocs davanters i donar una alegria a la nostra gent”.