L’Eset-Ontinet sabrà si puja de categoria el 17 de juliol

El sofriment i la mala sort s’estan encebant enguany amb l’Eset-Ontinet, malgrat rubricar una magnífica estapa. Si al decebedor sorteig realitzat per la Federació de Bàsquet de la CV, que deixava a l’equip en la segona posició, quan era líder del seu grup, ara se suma que fins al 17 de juliol no se sabrà si finalment el conjunt sènior del Club Martínez Valls Bàsquet pujarà a lliga EBA o es mantindrà en la Nacional.
L’entitat ha començat a moure fitxa i han realitzat la prescripció per a jugar en EBA, “però fins que no arribe la configuració de la Federació Espanyola de Bàsquet no sabem si ascendirem. Enguany s’està produint un retard important per la situació”, apunta el tècnic de l’Eset-Ontinet, Nico Sánchez. No obstant això, les expectatives són optimistes, “ja que en els últims anys no sols ha pujat de categoria el primer equip, que és el que dicta la normativa, sinó també el segon i el tercer”.

Amb el 17 de juliol en l’horitzó, reconeix Sánchez que és díficil poder planificar de cara a la pròxima temporada. “El que sí que tenim clar és que mantindrem el bloc de jugadors amb els quals hem aconseguit l’èxit d’aquesta temporada, però no descartem alguna incoporació nova”. Això en el cas que s’ascendisca a EBA.

Si per contra es quedara en Nacional, la plantilla, amb tota probabilitat, “quedaria com està”, assegura.

FOTO: L’equip Eset-Ontinet del Martínez Valls Bàsquet.