El rugbi ontinyentí torna a entrenar sense melés

El baló ovalat ha tornat als entrenaments. Alguns dels membres del Rugby Club Ontinyent compaginen les sessions de preparació entre la capital de la Vall d’Albaida i la capital de la Safor, perquè això de moment és el que poden fer i de manera individual, segons marca la normativa. Cal recordar en aquest punt que l’equip ontinyentí disputava la lliga de la Tercera Territorial junt amb el Club Rugby La Safor.
L’esport del rugbi requereix molt de contacte i a hores d’ara “estan prohibits molts exercicis i figures com la melé”, diu Pablo Revert, president del Rugby Club Ontinyent. L’important ara és recuperar l’estat físic i agafar ritme i forma, “la federació ens informa permanentment i ens envia plans d’entrenament”, afirma.
Més enllà d’açò, no hi ha plans, perquè segons assenyala Pablo, “la competició podria tornar el pròxim any. En els mesos de setembre, octubre no esperem que es reinicie. Tot ha quedat suspès”.
L’equip que formaven els ontinyentins junt els de la Safor deixaven la competició sent tercers del grup B de la Tercera Territorial i segons de la lliga, “a falta de jugar un partit perquè començaren les semifinals i final on es decidiria el campió de grup”. El Rugby Club Ontinyent compta amb 7 jugadors federats.

PROJECTE D’ESCOLA
La crisi de la Covid-19 ha passat per damunt del projecte de crear una escola de rugbi en Ontinyent per als mesos d’estiu que estava impulsant-se des de la federació i que venia fent-se en Albaida i Bocairent, però “tot ha quedat en l’aire”, lamenta.

FOTO: Figura de la melé del Rugby Club Ontinyent.