El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

La dotzena edició del Festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent comptarà amb 10 companyies que posaran en escena 12 espectacles en els diferents barris de la ciutat. La programació del festival que forma part de la campanya “Ontinyent il·lusiona” era presentat aquest dijous per la regidora de Festes i Tradicions i coordinadora del festival, Àngels Muñoz.

Durant la presentació, la regidora destacava la consolidació d’una iniciativa que apropa la cultura al públic familiar. En paraules d’Àngels Muñoz, “és un festival molt complet que és la mostra del treball conjunt de tot l’Equip de Govern per oferir durant Nadal una programació atractiva per a la ciutadania i visitants”.

La regidora donava detalls de la programació que començarà el pròxim divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció a les set de la vesprada amb l’espectacle “Karpaty” de la companyia Troupe Malabo. Un espectacle que, en paraules de la regidora és “únic” i “combinarà el circ i el clown amb la música en directe fent-nos gaudir a totes i tots”. Aquest espectacle acompanyarà el Mercat de Nadal que obrirà les portes el mateix divendres i estarà obert en el seu primer cap de setmana fins al diumenge 17 de desembre.

El dissabte 16 continuarà el festival amb una doble sessió (12:30 h i 18: ·0h) al parc Pere IV amb l’espectacle “White Bottom” (Ci. Ramiro Vergaz). La regidora explicava que “amb piruetes, humor, malabars i un trampolí ens faran gaudir i riure molt”. La programació es reprendrà el dissabte 23 de desembre també amb una doble sessió (12:00 h i 18:30 h) a la Plaça Major amb “Home” (Cia. Cris is clown); el dimarts 26 coincidint amb la celebració del Cap d’Any Infantil a les 18:30 h a la Plaça Sant Domingo tindrà lloc l’espectacle “Tornillo Magic Clown (Quique Montoya), que combinarà màgia i humor per a xicotets, mitjans i grans; dimecres 27 a les 12:00 h serà el torn de l’espectacle còmic i molt original anomenat “Punch” (Cia. Fer Catastrofer) a la Plaça Major i a les 18:30 h a la Plaça Sant Domingo es podrà gaudir d’una tragicomèdia basada en el retrobament de dos pallassos anomenat “El gran final” (Cia. Buraaa Circus).

El dijous 28 de desembre també es podrà gaudir d’una doble sessió amb dos espectacles a la Plaça de la Concepció. A les 12 h tindrà lloc l’espectacle “Versus” on els malabars i la música seran els vertaders protagonistes i a les 18:30 h “Rocket Carnival Clownz”. El dotzé festival conclourà el divendres 29 de desembre amb una doble sessió a la Plaça de la Coronació. A les 12 h es podrà gaudir de l’espectacle “La Coquette” amb el qual podrem veure acrobàcies, equilibris de mans, humor i circ. Finalment, el festival conclourà a les 18:30 h amb “Volando Vengo” (Cia Kanbahiota Troupe) que oferirà al públic assistent l’espectacularitat d’un trapezi de vol.

Tota la programació es pot consultar a la pàgina web municipal (www.ontinyent.es) sent tots els espectacles totalment gratuïts i “en espais totalment oberts Per facilitar que el nombre més gran de xiquets i xiquetes puguen gaudir del festival com sabem que els agrada”. La regidora aprofitava l’ocasió per a donar les gràcies a la també regidora S. Gandia pel treball fet durant les últimes onze edicions que “han situat aquest festival com una de les activitats més esperades per totes i tots els xiquets”.