fbpx

El fontano Vicent Pla és el nou president de la Societat de Festers

Fa a penes uns instants, i després de l’escrutini dels vots de 1234 components de les distintes comparses morocristianes que conformen la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, el fontano Vicent Pla ha estat l’elegit per encapçalar la presidència de la societat durant els pròxims tres anys. Pla ha sumat un total de 715 vots davant els 511 vots que ha obtingut Javier Reig.

Vicent Pla va ser el segon dels candidats en oferir-se al càrrec, tot i que els darrers anys ha exercit el paper de secretari de la Societat de Festers sent l’home de confiança de l’expresident José Rafael Sanchis. Encara que el nom de Vicent Pla sonava amb força com possible candidat, Pla no va confirmar fins que estatutàriament es va obrir el període electoral.

Segons afirma el president electe, la nova junta de govern pretén “atendre aquelles coses importants que aquests anys no s’han pogut treballar per haver de centrar-se en el més urgent. Posar-se a treballar amb les inquietuds i necessitats de les comparses”, segons afirma el president, serà el primer pas del nou equip directiu.

D’aquesta manera, i amb una victòria que suposa una diferència de 204 vots entre ambdós candidats, Vicent Pla comença hui una nova etapa al capdavant de la Societat de festers del Santíssim Crist de l’Agonia.