El Fòrum Empresa Activa arriba el 15 de juny a Ontinyent

Els Ajuntaments d’Ontinyent, l’Olleria i Bocairent, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), i amb la direcció i coordinació del Grupo Innova, posaran en marxa el pròxim 15 de juny la I edició del Fòrum Empresa Activa, una jornada que tindrà lloc a la Sala Gomis d’Ontinyent i que inclourà ponències, una taula roda i una conferència del consultor internacional Víctor Küppers. Es tracta d’una iniciativa emmarcada al Projecte de Transformació Empresarial (PTE) posat en marxa en 2020 per aquestes entitats per a millorar la competitivitat de les empreses dels municipis, i que era presentada aquest dimecres a la Casa Santonja de l’Olleria, pels alcaldes Jorge Rodríguez (Ontinyent), Xavi Molina (Bocairent) i Ramón Vidal (l’Olleria) i el president de COEVAL, Javier Cabedo.

Tots tres alcaldes destacaven el caràcter diferenciador que tenen els tres municipis, però també tota la voluntat d’enfortir el nexe que els uneix com és el teixit industrial a través d’iniciatives com aquesta o com la formació que han vingut desenvolupat de manera en línia els darrers dos anys. En aquest sentit, Jorge Rodríguez remarcava que aquest fòrum és un exemple de col·laboració publicoprivada, “una part essencial del futur. Les administracions ens hem d’acostumar a treballar braç a braç i, per això, ara fem un pas més. És molt més el que ens uneix, que el que ens separa”.

Per la seua part, Xavi Molina descrivia aquest fòrum com un “projecte de cooperació intermunicipal, que té com a objectiu proporcionar recursos i estar al costat del sector empresarial”. En la mateixa línia, Ramón Vidal, feia valdre que aquest fòrum “permetrà parlar de temes d’interés i d’actualitat i on s’exposaran tendències empresarials potenciant el adn industrial dels tres municipis”.

Durant la presentació, estava també present el president de COEVAL, Javier Cabedo, qui donava les gràcies als ajuntaments per haver encetat aquest projecte, donava detalls de la programació del fòrum que tindrà lloc el pròxim 15 de juny a la Sala Gomis d’Ontinyent.

Aquesta edició se centrarà en la sostenibilitat vist que la responsabilitat social és un dels factors clau per a posicionar les empreses i garantir així la seua supervivència. Per això, la jornada comptarà amb la participació de José Montoro, CEO de MercuryCargo i de Josep Albors, Responsable d’investigació i Conscienciació de ESET Espanya. A més, hi haurà una taula redona formada per empreses d’Ontinyent, Bocairent i l’Olleria com Textiles Mora, Durplastics i Artesania Cerdá. Totes i tots ells visualitzaran els riscos actuals i les oportunitats que tenen ara les empreses.

Finalment, la jornada la tancarà el conferenciant internacional, Víctor Küppers. Per poder assistir a aquest fòrum serà necessari la inscripció prèvia i gratuïta. El termini s’obri el dilluns 16 de maig mitjançant preinscripció a través del web www.forumempresaactiva.com