El fred serà el protagonista del cap de setmana de la Fira

L’esdeveniment més esperat del mes de novembre a Ontinyent ja està ací. La Fira s’inaugura aquesta vesprada de divendres, a les 19.30 hores, i marcarà l’agenda d’oci de la comarca fins al dilluns. Per a aquests quatre dies caldrà abrigar-se molt bé, ja que el fred serà el protagonista de la Fira.

El meteoròleg del Periòdic d’Ontinyent i responsable d’Oratgenet, Jordi Payà, ha realitzat una previsió detallada de l’oratge que ens acompanyarà des de hui i fins al dilluns. Així, segons Payà, hui i demà seran els dies amb les temperatures més baixes, sobretot demà dissabte. Les mínimes seran de 3 graus i les màximes no superaran els 14 graus. Diumenge i dilluns els valors seran un poc més alts, amb màximes de 16 i mínimes de 6 graus.

Inauguració: divendres, a les 19.30 hores

Ontinyent obrirà aquesta vesprada, a les 19.30 hores, la Fira amb la primera lectura pública en època moderna del Privilegi Reial que Alfons el Magnànim va concedir en 1418 a la ciutat per a la celebració de la Fira.

La lectura serà al pàrquing de la Sala Gomis, des d’on partirà posteriorment un espectacle itinerant que inclourà l’actuació del grup musical ‘Los Artistas del Gremio’ i de les escoles de dansa de la ciutat, Masters i Ópera, i que també passarà pel carrer José Iranzo, avinguda Albaida, Benicadell i Manuel Sanchis Guarner.