Una desena d’actuacions musicals reforcen el nou espai “Fira Jove”

Any rere any la Fira d’Ontinyent va creixent i oferint noves propostes d’oci a veïns i visitants. Una de les principals novetats d’aquesta edició és un nou espai, “Fira Jove”, on la música en directe i la gastronomia seran els protagonistes.

Així aquesta nova zona, que està ubicada al pàrquing de la Sala Gomis, obria ahir la seua programació musical amb les actuacions dels ontinyentins “Lemon’s” i “Scrambled”. Per a hui dissabte la cita començarà a les 16:30 hores amb “Supersonics”, i continuarà a les 18:30 hores amb “Fes-te Sonar”, un espai on els grups locals i comarcals més joves podran mostrar la seua música. A les 20:00 hores serà el torn de “Techno-Drum & Sax” on el públic podrà gaudir de la fusió de la música electrònica amb la bateria i el saxofon. Finalment, a les 22:00 hores, l’oferta musical per a hui dissabte conclourà amb un Dj.

Diumenge tindrem les actuacions de “Soulomonics” a les 13:30 hores, “Grupo Eñe” a les 16:30, una nova oportunitat per als grups joves amb “Fes-te Sonar” a les 18:30, i finalment un Dj a les 20:00 hores.

Quant a l’oferta gastronòmica, diferents establiments hostalers d’Ontinyent estaran oferint diverses varietats de la Coca de Fira, embotit local, vins de les bodegues de Rafa Cambra i Daniel Belda, així com formatges, pebrassos, cassola i altres productes amb la Denominació d’Origen d’Ontinyent.

Però això no serà tot, “Fira Jove” també organitzarà diverses activitats i tallers. Hui dissabte, a les 12:00 hores, se celebrarà l’espectacle de màgia de “Sindini El Mag” i diumenge, a la mateixa hora, “Scarpatiza’t”, una sèrie de jocs pensats per a tota la família.