El grup de voluntaris agraeix la solidaritat d’Ontinyent amb el poble d’Ucraïna

El grup de voluntaris que va organitzar a principis de la setmana passada la recollida de productes bàsics per al poble d’Ucraïna, només té paraules d’agraïment per a la ciutadania d’Ontinyent i tots els actors socials de les comarques veïnes que han fet possible aquesta mostra de solidaritat. La recollida de productes bàsics ha superat totes les expectatives possibles i la Sala Gomis es convertia aquest dissabte en un autèntic magatzem d’articles de caràcter sanitari, tèxtil, d’higiene, de refugi i aliments, entre altres.

En primer lloc, en el comunicat donaven les gràcies als veïns d’Ontinyent. “Gràcies a la ciutadania d’Ontinyent que s’han arrimat a fer les seues aportacions i a tots aquells que han oferit les seues mans i el seu temps per a poder preparar l’enviament”.

En segon lloc, a la comunitat educativa. “A les comunitats educatives dels col·legi Sant Vicent Ferrer d’Agullent, IES Segrelles d’Albaida, La Milagrosa, La Concepción i el IES Jaume I, d’Ontinyent“. També als actors socials i polítics de la ciutat i les comarques veïnes. “A la parròquia d’Aielo i al seu pàrroc Pablo. A les ames de casa de Bocairent. A tots els empresaris d’Ontinyent i d’altres poblacions veïnes. Als ajuntaments d’Otos i Palomar”.

Finalment, tenien mostres d’agraïment per al consistori de la ciutat, ja que la seua adhesió a la causa ha permés canalitzar totes les donacions a Fira València, on la Generalitat Valenciana ha fixat el punt de recollida per a centralitzar les aportacions i fer-les aplegar a Ucraïna. “A l’Ajuntament d’Ontinyent per sumar-se el projecte i cedir les instal·lacions i tot el necessari per a dur-ho endavant, a través deles diferents regidories, policia local, neteja, tècnics de cultura… I especialment a Maria, Katty, Sayo, Pepi per passar tot el temps al nostre costat des del divendres aportant el vostre treball i suport i fer-ho tot tan fàcil”.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, també feia al seu perfil de Twitter mostres d’agraïment per la implicació dels veïns i les veïnes. “Podem ser generosos i solidaris com els milers de persones que estan passant per la Sala Gomis i especialment com els voluntaris i les voluntàries que esteu ahí treballant”.