Caixa Ontinyent destinarà enguany 1,2 milions d’euros a obres socials

Dins dels projectes de Caixa Ontinyent que cobraran especial protagonisme enguany, l’entitat destaca el programa d’educació financera. Una iniciativa pionera, que abasta persones i col·lectius de diferents edats i condicions, que desenvolupa accions educatives i formatives de manera presencial i en línia, i molt actiu a través de les seues xarxes socials.

La Fundació ha informat que també intensificarà la seua activitat en el Mont de Pietat Caixa Ontinyent, a través del que ofereix microcrèdits en condicions assequibles i amb garantia prendaria, i en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, com a aposta clara per la cultura.

En termes generals, Caixa Ontinyent destinarà aquest any 1,2 milions d’euros a obres socials, una actuació que “permetrà mantenir les línies desplegades fins al moment i, a més, impulsar l’activitat que promou des de la Fundació Caixa Ontinyent”, ja detallades. Dos dels eixos principals enguany seran conscienciar en sostenibilitat i la col·laboració amb col·lectius.

L’entitat continuarà desenvolupant la seua Política de Responsabilitat Social Corporativa orientada cap al portal de transparència perquè els clients tinguen més informació sobre Caixa Ontinyent.

A més, desplegarà la Política de Sostenibilitat i Gestió Ambiental de l’Entitat, tendent a minimitzar l’impacte ambiental de la Caixa tant a través de les seues inversions com a través de la seua pròpia activitat, i conscienciar sobre la necessitat de lluitar contra el canvi climàtic.