El grup Zoo actuarà a Ontinyent el dia 21 d’agost

El grup Zoo actuarà el dissabte 21 d’agost al recinte de Tortosa i Delgado d’Ontinyent dins de la programació ‘Ontinyent en Concert’ que aquest mateix matí ha anunciat l’Ajuntament d’Ontinyent. Encara que aquest és el plat fort, hi haurà més cites per als dies en els quals s’haurien celebrat les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent. Entre aquestes cites culturals, destaca també l’actuació del grup Smoking Soul, que tindrà lloc al mateix espai, dos dies abans, el dijous 19 d’agost.

L’entrada per al concert de Zoo serà de 17 euros, mentre que també hi haurà una entrada conjunta per a veure als dos grups amb un preu total de 20 euros. Les entrades estaran a la venda la pròxima setmana, a través de la web entradasparaeventos.es.

Aquests dos concerts són peces d’un trencaclosques que es completarà amb altres activitats per a públic infantil, adolescent i adult, donat que la cultura no es troba de vacances a l’estiu, època on més treballa per a apropar-se als ontinyentins i ontinyentines.

Tota aquesta programació cultural es complementarà amb les activitats extraordinàries organitzades per la Societat de Festers per a eixos dies. Tot el detall de la programació al complet es podrà trobar, aquest dissabte, a la pròxima edició d’El Periòdic d’Ontinyent.