El judici contra l’alcalde, el 19 de setembre i durarà dos mesos

Ja n’hi ha data per a la vista judicial del denominat cas Alqueria en el que es troba imputat l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez. Serà el 19 de setembre quan comence amb les qüestions prèvies i es perllongarà fins al 25 de novembre, data en que estan previstos els últims informes i conclusions de les parts.

Les declaracions dels acusats es realitzaran entre el 26 de setembre i el 6 d’octubre. Posteriorment serà el torn per als testimonis, entre el 24 d’octubre i el 2 de novembre. Finalment, i abans de conclusions, serà el moment per a les proves pericials. En total s’han assenyalat fins a 26 jornades de vista judicial per a un cas que ha de resoldre sobre les acusacions de prevaricació i malversació de fons que recauen sobre els imputats.

L’alcalde Jorge Rodríguez ha manifestat la seua confiança en la justícia i en la innocència dels imputats. “Tot acabarà bé perquè la veritat només té un camí”, ha afirmat. En el cas es jutja l’actuació de Jorge Rodríguez quan era president de la Diputació (2015-2018) i altres imputats al voltant de l’empresa Divalterra que gestionava la institució provincial.