El jugador de l’Ontinyent CB, Adrián S. Perdiguero, MVP de la primera jornada d’EBA

L’Eset Ontinet masculí ha començat la nova temporada de la lliga EBA de la millor manera possible, amb una victòria. Una nombrosa afició era testimoni, en el pavelló Fernando Rubio, del triomf de l’Eset Ontinet masculí davant del Lucentum Alicante, per 78-70. Cal destacar l’aportació d’Adrián Sánchez Perdiguero, que amb 21 punts, 12 rebots i 2 assistències es convertia en el millor jugador dels dos grups de la Conferència E de la lliga EBA, amb un total de 32 de valoració.

Els jugadors de Saúl Blanco van dominar la major part de l’encontre, a excepció d’un complicat tercer quart. Aspecte que va sent habitual per al club ontinyentí. Així, el marcador en el primer quart era de 20-18, per arribar al descans amb un 40-30. Malgrat que en l’inici del tercer període es va aconseguir un avantatge de 16 punts, l’últim quart començava amb un ajustat 54-53. Finalment, el resultat era de 78-70, materialitzant-se la primera victòria.

L’entrenador, Saúl Blanco, destacava la importància de guanyar a casa. “Hem fet un partit molt intens i molt seriós. Tots els jugadors han sumat, aportat i ajudat. Tots coneixien el rol que havien d’ocupar i això no és fàcil. Afrontàvem un partit amb les baixes d’Iker, Gonzalo i Muorwell, que són tres jugadors importants”, explicava.