Xavi Blasco presentarà una Gala de l’Esport d’Ontinyent que premiarà 34 esportistes i entitats locals

El periodista Xavi Blasco, conegut especialment per la seua extensa trajectòria com a presentador i director de programes en Canal 9 i À Punt, presentarà aquest dissabte una nova edició de la “Gala de l’Esport”, que servirà per a premiar 34 esportistes i entitats locals. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que “Xavi de segur serà un gran mestre de cerimònies, per la seua llarga i reconeguda experiència i per la seua estima pel món de l’esport, des de l’àmbit professional i també el personal”.

El regidor detallava que enguany “tindrem una gala dividida en tres parts, A les dues primeres parts s’entregaran els guardons als 28 nominats per part de cada club i associació, i a la tercera part es farà el lliurament del premi especial a 5 destacats esportistes locals així com a una entitat que ha celebrat recentment el seu 50 aniversari”. Gandia avançava que “tindrem alguna sorpresa que de segur serà molt emotiva, i també comptarem amb exhibicions d’alguns clubs que serà espectacular poder contemplar en un escenari com el del Teatre Echegaray”. En aquest sentit, el regidor concretava que aquestes exhibicions estaran a càrrec del Club de Gimnàstica Deportivo Ontinyent i el club de Kung Fu Makey Chuan Ontinyent.

Ferran Gandia posava en relleu la importància “visibilitzar els clubs locals i la seua tasca per promoure l’activitat esportiva, i que els mateixos clubs puguen al seu torn donar protagonisme als seus esportistes més destacats. Des de l’Ajuntament també premiarem a esportistes que defensen i difonen el nom de la nostra ciutat en altres llocs, i que han fet mèrits per a ser distingits. Al seu conjunt la gala serà una festa de l’esport per a incentivar i promoure l’esport a través de l’agraïment a l’esforç per part de l’Ajuntament, i del reconeixement per part i del conjunt de la societat en general i del món de l’esport local en particular”, indicava.