El júnior Construcciones Francés aconsegueix l’ascens a Preferent

L’equip júnior de l’Ontinyent Club de Bàsquet, el Construcciones Francés, s’ha proclamat campió de grup de manera matemàtica, aconseguint així l’ascens a la categoria Preferent per a la temporada 2024/2025.


El conjunt, dirigit pel també entrenador de l’Eset Ontinet d’EBA, Saúl Blanco, ha guanyat els 22 encontres que ha disputat aquesta temporada. Encara que resten quatre encontres para finalitzar la lliga, la seua condició d’invicte li assegura el lideratge de grup i el seu corresponent ascens. Ara, el següent objectiu dels ontinyentins és obtenir el ple de triomfs i arribar al dia 27 d’abril, quan finalitza la lliga, amb un total de 26 victòries.

De moment, no només han aconseguit l’ascens, sinó que, de moment, és l’únic conjunt júnior dels set grups de la categoria que no coneix la derrota.
L’equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet celebrava l’assoliment aquest dimecres en la seu del seu patrocinador, Construcciones Francés, qui els convidava a un berenar i els animava a continuar treballant i creixent com a equip.


Per a continuar i mantindré la condició d’invicte, el Construcciones Francés haurà de guanyar primer a l’EB l’Olleria, amb qui s’enfrontarà aquest dissabte a les 16.30 hores en el pavelló El Ravalet. El 14 d’abril, viatjaran a casa del V-74 Villena, per a un partit que començarà a les 16.00 hores. El tercer duel serà el 20 d’abril, també a les 16.00 hores, i al pavelló del CSA Carcaixent. L’últim partit serà el 27 d’abril, al pavelló Europa d’Ontinyent, quan rebran, a les 17.00 hores, al NB Alcoi.

ESET ONTINET MASCULÍ
Pel que respecta a l’Eset Ontinet d’EBA, l’equip disputarà el diumenge el segon derbi de la temporada amb el NB Xàtiva. En aquesta ocasió serà a casa dels de la Costera, que es juguen mantindre la categoria. El partit començarà a les 18.00 hores en el pavelló Francisco Ballester de Xàtiva.