El Juvenil tanca hui la història de l’Ontinyent C.F.

A partir de les 11:00 hores l’equip juvenil de l’Ontinyent C.F. tancarà la temporada i s’acomiadarà d’El Clariano. El juvenil és l’únic equip del club que continuava la competició després dels fets ocorreguts el març passat.

Els de Roberto Bas s’enfrontaran al tercer classificat de la taula, el C.F.I. Alicante. A pesar que l’equip no es juga res, serà un partit emotiu amb el qual finalitzarà els quasi 90 anys d’història del club ontinyentí. Per aquesta raó, des de l’Ontinyent Juvenil han demanat l’assistència a l’estadi de tota l’afició.

D’altra banda, des de les 9:30 hores, al Poliesportiu Municipal, la gimnàstica rítmica tornarà a ser protagonista amb la celebració del Trofeu Federació bàsic individual, el Trofeu Federació bàsic d’equips i duos-trios i el Trofeu Comunitat Valenciana de conjunts.

Deixant a banda l’esport, la música també serà una opció per aquest diumenge. La Banda Simfònica “Tot per la música” celebra hui el seu XVI Concert d’Aniversari. Un concert que servirà per a donar la benvinguda als nous músics que s’incorporen a la banda. Serà a partir de les 11:30 hores a la Sala Gomis.