El Mercat de Nadal obri de nou aquest cap de setmana amb actuacions musicals i contacontes

El cap de setmana previ al Dia de Nadal són sinònim d’activitats culturals i comercials als carrers d’Ontinyent. Així, aquest divendres 22 de desembre reobri el Mercat de Nadal del comerç local a la Plaça Concepció amb la mateixa oferta de comerços i serveis, però també amb actuacions musicals i contacontes durant tot el cap de setmana.

Una iniciativa a la qual s’uneix el dotzé festival de circ i teatre al carrer que reprén la programació aquest dissabte 23 amb un espectacle gratuït a la Plaça Coronació o l’actuació de Dani Miquel al Llombo el mateix divendres 22 de desembre a partir de les 17:30 h o l’activitat amb el col·legi Santa Maria dijous 21 a la Plaça Coronació des de les 10 h per cantar nadales i participar en tallers infantils. Aquestes iniciatives formen part de “Ontinyent il·lusiona”, la campanya posada en marxa per l’Ajuntament en la col·laboració de diverses associacions locals per promoure l’activitat comercial i cultural a la ciutat durant les pròximes setmanes.

La regidora de Promoció Econòmica i vicepresidenta primera de la Diputació de València, Natàlia Enguix, exposava que “ampliar el Mercat de Nadal a aquest cap de setmana permet a les i visitants i a la gent d’Ontinyent a poder fer les últimes compres de Nadal al comerç local mentre gaudeixen d’activitats per a tota la família”.

El Mercat de Nadal que aquest any compta amb 16 casetes (l’any passat eren 12) obrirà les portes aquest divendres 22 i dissabte 23 en horari de matí de 10 h a 14 h i de vesprada de 17:00 h i 21:00 h i el diumenge 24 de desembre de 10:30 h a 13:00 h. Així, el divendres 22 a partir de les 19 h hi haurà música jazz a càrrec de l’Agrupació Musical d’Ontinyent. El dissabte 23 a partir de les 12 h actuarà el Cor Arià i a les 18:30 h la Rondalla i Danses La Comarcal. La programació cultural al voltant del Mercat de Nadal conclourà el dissabte 24 amb un taller infantil i contacontes nadalenc a càrrec de l’associació cultural Debat abat.

L’activitat nadalenca a Ontinyent no s’entén tampoc sense el festival de circ i teatre, que va iniciar la setmana passada i continua aquest dissabte 23 amb una doble sessió (12:00 h i 18:30 h) a la Plaça Major amb l’espectacle “Home” (Cia. Cris is clown). Una actuació que en paraules de la regidora de Festes i Tradicions i coordinadora del festival, Àngels Muñoz, “ens farà riure i viure’m un espectacle trepidant i emocionant”. El dimarts 26 coincidint amb la celebració del Cap d’Any Infantil a les 18:30 h a la Plaça Sant Domingo tindrà lloc l’espectacle “Tornillo Magic Clown (Quique Montoya), que combinarà màgia i humor per a xicotets, mitjans i grans.

Tota la programació de les iniciatives incloses a “Ontinyent il·lusiona” es pot consultar a www.ontinyent.es així com a les xarxes socials de l’Ajuntament.